Ismerjen meg minket

Amit érdemes tudni rólunk

Hisszük, hogy a legoptimálisabb megoldás a mobilitásban rejlik, hiszen a kényelem, és az idő mindenki számára fontos, és meghatározó tényező mai rohanó világunkban.

Ha egy modern, és hatékony testedzésre vágyik, Mi megspóroljuk Önnek azt a plusz időt, amelyet az utazásra fordítana.

Házhoz jövünk, így minimális időráfordítással használhatja ki a technológia által nyújtott előnyöket.

 

Célunk, hogy mobil szolgáltatásunk mindazok számára elérhetővé váljon, akik hisznek a legmodernebb, EMS (Electro-Myo-Stimulation = Elektromos Izomstimuláció) technológiában rejlő megoldásokban, ami nem más, mint lényegesen rövidebb idő alatt végzett intenzív edzésforma, ötvözve a gyorsabb, és szemmel láthatóbb sikerek elérésével.

 

Házhoz szállítjuk a fittséget

 

Legyen szó akár otthonáról, akár munkahelyéről, mobil módszerünk segítségével egyszerűen, kényelmesen, és biztonságosan vehetik igénybe szolgáltatásunkat. Speedfitness személyi edzőnk, előre egyeztetett helyszínen, és időpontban áll vendégeink rendelkezésére.

Technológiánk lehetővé teszi, hogy már heti 2×20 perc edzésidővel hozzájáruljon egészségéhez, fittségéhez, és nem utolsó sorban jó közérzetéhez.

 

A módszer

 

Cégünk a német gyártmányú Miha Bodytec EMS készüléket alkalmazza, melynek laptop méretű vezérlőegysége bárhol felállítható, így hely szűkében sem jelent gondot az edzés végrehajtása.

 

Módszerünk lényege, az egyszerű, statikus gyakorlatokkal végzett Speedfitness személyi edzésben rejlik, természetesen figyelembe véve az egyéni adottságokat, igényeket, és elvárásokat.

Személyi edzőnk segítségével, és tapasztalatával könnyen megvalósíthatóak a kívánt célok, melyek alapján néhány héten belül nemcsak érezhető, de látványos is az eredmény.

 

Próbálja ki, és győződjön meg személyesen a Speedfitness edzés jótékony hatásáról, amely nemcsak látványos, de élvezetes is!